این فایل به همراه متن اصلی و
دارای 43 صفحه می باشد
این مقاله شامل (پیش گفتار متن مقاله و مقدمه و فهرست مطالب ) می باشد. با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار میگیرد.
بخشی از متن اصلی :
غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی, در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن هردل مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا می باشد. توليد کنندگان مواد غذايی برای تضمين ايمنی فرآورده های توليد شده در زمان ماندگاری آنها, بايد به عوامل ديگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از اين رو, بهره گيری از هردل ها به منظور جلوگيری از رشد ميکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می يابد. در مراحل توليد ، نگهداری ، توزيع ، فروش و جابجائي غذاهاي بسته بندي و سرد شده, امکان کاربرد نادرست درجه حرارت وجود دارد. چنانچه در فرآوری برای پيشگيری از رشد بالقوه ميکروبی در آن ها اقدام لازم انجام نشده باشد, ميکروارگانيزم های بيماريزا در فرآورده رشد خواهند کرد. سرد کردن به تنهايی نمی تواند خطر ميکروبی را در آن ها به کمينه برساند, چون گونه هايی خاص از ميکروارگانيزم های سرماگرا , مانند: ليستريامونوسيتوژنز وکلستريديم بوتولنيم بخوبی در سرما (4 درجه سلسيوس و دماهای پايين تر از آن), رشد می نمايند. عوامل خطرزای بالقوه ديگری نيز در برخی غذاهای سرد شده پيدا می شوند.
مختصری از فهرست مطالب محصول:
پيش گفتار
مقدمه
هدف
دامنه کاربرد
مراجع الزامی
اصطلاحات و تعاريف
توليد اوليه
ساختمان و تاسيسات : طراحی و تسهيلات
کنترل عمليات
ساختمان و تاسيسات : نگهداری و بهسازی
aein-kar-behdashti-ghazae_1725456158_67124_1536_1238.zip0.05 MB |