خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله درباره مواد غذايي ـ غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني
مقاله درباره مواد غذايي ـ غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني
قیمت : 60,000 تومان

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه

این مقاله کار آموزی دارای 307 صفحه می باشد و با فرمت word ویراش شده و آماده به چاپ می باشد فاقد فهرست مطالب می باشد.

قیمت این محصول 50000 تومان

مختصری از این کار آموزی :
مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از صنعتي و اداري و كوي كاركنان بوسيله شركت تستاپ ساخته شده است. ساخت زمين كارخانه در بدو تاسيس 27 هكتار بود كه توسعه هاي بعد به 60 هكتار افزايش يافت و اولين بهره برداري كارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومين بهره برداري در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعيت كارخانه براي چغندركاري مناسب تشخيص داده شد امكان توليد چغندر پيش از ظرفيت 350 تن براي هر روز بهره برداري وجود داشته است.طرح افزايش ظرفيت از 350 به 650 تن تهيه و توسط شركت اشكورا در سال 1317 انجام شد. كارخانه در اين ظرفيت داراي ديفوزيون نوع باطري و ساتراسيون بصورت مرحله اي بوده و چهار كوره بخار ذغال سنگي هر يك به ظرفيت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربين بخار هر كدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نيروي مورد نياز بهره برداري را تامين مي كرد


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

k-k-ghand-abkooh.._-irooniafile.ir-_1599262437_42637_1536_1854.zip0.49 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 50,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت